Webhosting

Webhosting is de dienst waarbij uw website wordt opgeslagen op een server en beschikbaar wordt gemaakt op het internet. Bij webhosting is het belangrijk om te kijken naar de servercapaciteit en de beschikbaarheid. De servercapaciteit bepaalt hoeveel verkeer uw website kan verwerken en hoe snel deze laadt. De beschikbaarheid van de server geeft aan hoe vaak uw website offline is en dus niet bereikbaar voor bezoekers.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van webhosting. Als uw website gevoelige informatie bevat, zoals persoonsgegevens of financiële gegevens, moet u ervoor zorgen dat deze informatie goed beveiligd is tegen hackers en andere kwaadwillenden. Dit kan onder meer worden bereikt door het installeren van beveiligingssoftware, het regelmatig uitvoeren van updates en het instellen van sterke wachtwoorden.

Wij beschikken over de nieuwste technologieën en expertise op het gebied van webhosting. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget.

Onze hostingpakketten bieden onder meer:

  • Een hoge mate van beschikbaarheid door failover setup en DDos bescherming
  • Gegarandeerd de beste performance door nieuwe AMD Ryzen processers en 100% NVMe opslag
  • Nooit zorgen met 4x per dag backups én 180 dagen retentie
  • Proactieve beveiliging door automatisch malware scanner
 

Kortom, bij ons bent u verzekerd van betrouwbare webhosting van hoge kwaliteit, waarbij snelheid en veiligheid voorop staan. Wilt u meer informatie over onze hostingpakketten en hoe wij u kunnen helpen met uw webhostingbehoeften? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.