Telefonie

Met Xelion’s cloud-telefonie krijgt u een flexibele en schaalbare communicatie-oplossing voor uw bedrijf. Het stelt uw medewerkers in staat om overal ter wereld te werken, waarbij ze altijd toegang hebben tot de meest geavanceerde telefoon- en communicatietechnologie.

Met Xelion kunt u eenvoudig de communicatie binnen uw bedrijf stroomlijnen, dankzij functies zoals één centrale bedrijfslijn, groepsgesprekken, voicemail en het doorverbinden van oproepen. U kunt zelfs oproepen opnemen en terugluisteren, wat handig kan zijn voor training- en kwaliteitscontrole-doeleinden.

Een ander groot voordeel van Xelion is de flexibiliteit en schaalbaarheid. U kunt het aantal gebruikers eenvoudig aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf, zonder extra hardware te hoeven aanschaffen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Bovendien is Xelion eenvoudig te integreren met andere bedrijfsapplicaties, zoals CRM-systemen. Dit helpt u om uw bedrijfsprocessen nog efficiënter te maken en de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.

Als u geïnteresseerd bent in cloud-telefonie van Xelion, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met meer informatie en een offerte op maat voor uw bedrijf.