Over ons

Wij zijn een zelfstandige onderneming, die zich richt op de klein zakelijke en de particuliere markt. Bij Joppe computers komt het beste van twee werelden bij elkaar: de efficiëntie van het online bestellen én de vertrouwdheid en service van het persoonlijke contact.

Wat doen wij?
Een eerste kernwoord van Joppe computers is ‘ontzorgen’: voor de zakelijke markt ontzorgen wij de automatisering. Hierbij kunt u onder andere denken aan computersystemen, telefonie, back-up, beveiliging en e-mail.

Wij onderscheiden ons door het leveren van goede service. Wanneer u bij ons een systeem aanschaft, ontvangt u deze compleet geïnstalleerd. Dit heeft als grootste voordeel dat u thuis niet eerst de Windows installatie hoeft af te ronden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties aan computersystemen die niet bij ons zijn aangeschaft. Wij kijken wat de aard van het probleem is en of het rendabel is om deze te repareren. Vervolgens stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Dat goed onderhoud van een computersysteem belangrijk is, weten we allemaal.  Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een periodieke controle, waarbij uw computer een grote schoonmaakbeurt krijgt. Langzamerhand stroomt uw computer namelijk vol met ongewenste cookies en allerlei andere dingen, waardoor uw laptop trager wordt.  Maak dus snel en afspraak wanneer u uw computersysteem weer een boost wil geven! Onze contactgegevens vindt u bovenaan de website en onder het kopje contact.

Wij leveren ex-demo en nieuwe computers en laptops. Daarnaast leveren wij alle andere hardware zoals tablets, printers, routers en veel meer. Voor een overzicht kunt u onze webshop bekijken.

Waar staan wij voor:
Ons logo staat voor onze dienstverlening in een notendop. In ons logo vindt u namelijk drie kleine balletjes, die symbool staan voor:

  • Zekerheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit

Wij verkopen geen los product, maar een eindresultaat, waarbij wij voortdurend streven naar het innoveren van onze werkzaamheden.